Update over COVID-19 op speelplein

Beste ouders

Er is een vermoeden van COVID-19 bij kinderen uit de bubbel van de Tweeties/Sylvesters en die van de Bugs Bunnies. Wij volgen de noodprocedure, zoals die opgesteld werd in samenwerking met de Veiligheidsraad. Er is voorlopig nog geen enkele reden tot paniek, de kinderen worden preventief getest.

We willen verder nog eens benadrukken dat het naleven van de afstandsregels en het dragen van een mondmasker cruciaal zijn voor het inperken van het besmettingsgevaar. Helpen jullie ons om samen de strijd met dit virus aan te gaan? Wees ondertussen waakzaam en aandachtig. Vertoont uw kind ook symptomen van het virus? Gelieve de hoofdleiding hier dan onmiddellijk van op de hoogte te stellen.

Mogen wij verder van u vragen om extra aandacht te besteden aan het niet mixen van bubbels voor en na de activiteit (bv. het combineren van speelplein met opvang, een andere jeugdbeweging, kampen en dergelijke)? Ook zo beperken we de mogelijke verspreiding van het virus.

Wij houden u verder op de hoogte via onze Facebookpagina en mailnieuwsbrief over het resultaat en de mogelijke maatregelen.

Met vriendelijke groeten, het speelpleinteam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: