Inschrijven

Account aanmaken

Dinsdag 28 juni om 19u zullen jullie je kinderen kunnen inschrijven voor een fantastische zomer op Speelplein Hampidoe. Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, kunnen jullie een account aanmaken op inschrijvingen.hampidoe.be

OPGELET: Het aanmaken van een account is VERPLICHT voor iedereen. Ook als je beslist om je kind niet op voorhand in te schrijven. Zo hebben we al de informatie van al de kinderen op 1 plaats staan. We zetten dit nu al online omdat het invullen van de medische fiches van al je kinderen verplicht is vooraleer je je kinderen kan inschreven. Is dit niet ingevuld dan zal het systeem inschrijven voor een activiteit niet toelaten.

Uitleg over hoe je een account aanmaakt, kan je lezen in onze handleiding. Loopt er toch iets mis of heb je moeilijkheden bij het maken van de account, stuur ons dan een berichtje via Facebook of mail ons via hampidoe@hotmail.com.

Kind(eren) inschrijven

Dinsdag 28 juni gaan de activiteiten voor deze zomer open komen te staan en kan je dus je kind(eren) inschrijven. Hoe je dit kan doen kan je lezen in onze handleiding. Deze is nu volledig en je kan er zowel de uitleg vinden voor het aanmaken van een account als voor hoe je je kinderen inschrijft.

Enkele aandachtspuntjes voordat je je kind kan inschrijven:

  • Je hebt een account aangemaakt.
  • Je hebt je account bevestigd via de link die in je mailbox zit.
  • Je hebt je kind(eren) toegevoegd als gezinslid.
  • Je hebt voor elk kind de medische fiche ingevuld.
  • Je hebt voor elk kind de medische fiche opgeslagen EN goedgekeurd.

Wil je zeker zijn dat je het inschrijven onder de knie hebt? Dan kan je dit nu al eens uitproberen met de testactiviteiten! Dit is 1 activiteit per groep die open staat en waar jullie je nu al voor kunnen inschrijven om eens te proberen. Dit is geen dag werking, maar gewoon voor jullie om te kijken of alles vlot verloopt.

%d bloggers liken dit: