Groepen

Elk jaar proberen we zoveel mogelijk kinderen en jongeren op te vangen om ze tijdens de zomer leuke activiteiten voor te schotelen! We delen de leden op in groepen op basis van leeftijd.

De 3-4 jarigen zijn de Tweeties, de 5-6 jarigen zijn echte Sylvesters, de 7-8 jarigen zijn de Bugs Bunnies, 9-11 jarigen zijn Road runners en dan als laatste de 12-15 jarigen zijn de Tasmanian Devils. Deze groepen zijn gebaseerd op de cartoons van de Looney Tunes.

Bij de Tweeties en Sylvesters worden er activiteiten georganiseerd zoals knutselen, verven, bostochten, zoektochten, pleinspelletjes, toneeltjes, poppenkast en nog veel meer! Bij deze kinderen wordt ook rond fantasie gewerkt.

Voor de Bugs Bunnies en Road Runners wordt het nog wat actiever! Dat kan gaan van kampen bouwen tot knutselen. Zij gaan ook elke week zwemmen! (meer info bij menu ‘zwemmen’). Spannende zoektochten en bosspelen zijn hen niet vreemd.

Dan hebben we nog de Devils, onze fameuze tienergroep. Er wordt gezorgd voor een eigen ‘chillruimte’, waar ze eventjes kunnen ‘hangen’ of leuke activiteiten kunnen doen! Naast de meest begeerde activiteiten als paintball, ruiltochten, zwemmen, bowlen, film, en de jaarlijkse Tweedaagse, kan het aanbod elk jaar veranderen. Zoals in elke groep, wordt met de stem en wensen van de leden namelijk rekening mee gehouden!

%d bloggers liken dit: