Activiteiten 2018

De zomeractiviteiten van 2018 kan je hier op deze pagina vinden. Data kunnen eventueel nog wijzigen en meer info volgt! Check deze site dus regelmatig!                                             

26 juli 2018: Speeltuin De Merel ( 3 – 8 jaar)  +  Voetballen op het enige echte veld van Technosoccer ( 9 – 15 jaar) 

Tweety’s, Sylvesters en Bugsbunny’s gaan samen te voet naar Speeltuin ‘De Merel’.
Roadrunners en Devils mogen voetballen op het veld van Technosoccer. Voetbal je niet graag? Geen enkel probleem, er worden ook andere spelletjes voorzien.
Prijs: 2,5 euro (inschrijvingsgeld)

26 en 27 juli 2018: Overnachting Bugsbunny’s en Roadrunners
Voor de Bugs Bunny’s en de Road Runners organiseert Hampidoe een leuke overnachting! Deze gaat van start donderdag om 17u op het speelplein, voordien is er werking  (13u tot 17u). De Roadrunners komen best met de fiets naar het speelplein want zij gaan voetballen op het veld van Technosoccer (De Stip). De Bugsbunny’s gaan te voet naar Speeltuin De Merel. Op donderdag worden er leuke avondactiviteiten, een avondmaal en een overnachting voorzien. Op vrijdag is er een ontbijt voorzien. In de voormiddag  gaan we op uitstap. De overnachters die niet mee gaan op blotevoetenpad, worden best rond 9u ’s ochtends opgehaald.                                                                                   

Prijs overnachting: €10
Prijs overnachting + uitstap: €20 (zie onder)

Zeker meenemen: slaapgerief, slaapzak en matje/veldbed, zaklamp, toiletgerief. Inschrijving mogelijk tot 24 juli in de tent bij de hoofdleiding of via overschrijving naar het nummer BE12068252255092 met mededeling van naam+voornaam(lid) + Overnachting en Stuur een mailtje naar hampidoe@hotmail.com ter bevestiging. 

27 juli 2018: Uitstap blotevoetenpad in Zutendaal
Inschrijven mogelijk tot 24 juli in de tent bij de hoofdleiding of via overschrijving naar het nummer BE12068252255092 met mededeling van naam+voornaam(lid) en Blotevoetenpad
Prijs:  €11 voor de leden die een Buzzy Pass of vrijverkeerkaart hebben, en leden onder                6  jaar oud.
€12 voor de leden vanaf 6 jaar die geen Buzzypas of vrijverkeerkaart hebben.
           (drank + koek + lunch inbegrepen)
Zeker meenemen: een rugzakje met lege brooddoos in zodat de sandwiches (die in de ochtend vers gemaakt worden), koekje en drankje in de rugzak kunnen. Extra drank en koek van thuis mag altijd! Eventueel is €1 (waarborg) nodig om lockers te kunnen gebruiken.
Vertrek: 10u00  (zeker rond 9u15 aanwezig zijn op het speelplein!)
Terug:   17u00-17u30                                                                                                                            

!! Overnachting + uitstap = 20 euro (drank + koek + lunch inbegrepen) .
Inschrijven mogelijk tot 24 juli in de tent bij de hoofdleiding of via overschrijving naar het nummer BE12068252255092 met mededeling van naam+voornaam(lid) en Overnachting+ blotevoetenpad       
            

2 en 3 augustus 2018: Tweedaagse
Een Tweedaagse uitstap voor de Tasmanian Devils (+12j).
Waar: Leuven
Prijs: €25
Zeker meenemen
Terug: vrijdagavond rond ? op het speelplein

Inschrijving mogelijk tot 30 juli in de tent bij de hoofdleiding of via overschrijving naar het nummer BE12068252255092 met mededeling van naam+voornaam(lid) + Tweedaagse en Stuur een mailtje naar hampidoe@hotmail.com ter bevestiging. 

10 augustus 2018: Hampidoe viert feest!
Hampidoe wordt 15 jaar! U hoort het goed! Onze werking zal zoals normaal van start gaan om 13u maar vanaf 15u30 is iedereen welkom op ons speelplein voor een reuze feest! Ouders en familieleden kunnen meespelen, iets lekker drinken en genieten van een spectaculaire show. Als afsluiter kan je vanaf 17u nog een lekker frietje eten op het speelplein! Voor deze lekkere frietjes hoef je niet op voorhand in te schrijven. Jij komt toch ook? 

11 augustus 2018: Colour Beats ~ Sometimes all you need is a little splash of colour!
Onze neonfuif zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in de Stip! Vanaf 21u is iedereen welkom. De inkom is gratis en er zijn super leuke neongadgets te verkrijgen!    

Elke woensdag (tenzij anders vermeld) – Oudercafé
Ouders en familie zijn welkom vanaf 16u45, als de werking woensdag bijna ten einde loopt, om iets te komen drinken, praten met leiding en andere ouders. Wegens onze grote uitstap op woensdag 18 juli zal er in deze week jammer genoeg geen oudercafé plaatsvinden!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s