Activiteiten 2019

De zomeractiviteiten (overnachting, uitstappen … ) van 2019 kan je hier op deze pagina vinden. Check regelmatig deze pagina, want deze wordt regelmatig geüpdatet! 

Zondag 7 juli: kennismakingsdag 
De ideale gelegenheid voor kinderen én ouders om tussen 13u en 16u met een drankje in de hand al eens een kijkje te komen nemen op ons speelplein. Er is ook de mogelijkheid om verzekeringsformulieren in te vullen. Ouders van Patoe kunnen al betalen. 

Maandag 15 juli: grote uitstap voor Tweeties
Omdat de Tweeties nog een beetje te klein zijn voor de échte Grote Uitstap, nemen we hen mee naar domein De Keiheuvel. Daar gaan we niet alleen op zoek naar de Keimannetjes, maar gaan we ook lekker ravotten in de buitenspeeltuin. Meer info volgt later. Inschrijven kan bij de hoofdleiding.

Grote uitstap TW

Woensdag 17 juli: grote uitstap voor Sylvesters, Bugs Bunnies, Road Runners, Tasmanian Devils 
Place to be is die dag voor één keer niet speelplein! Alle groepen, met uitzondering van de kleinste Tweeties, spelen eens op verplaatsing. De bus brengt ons naar Technopolis! Meer info volgt later. Inschrijven kan bij de hoofdleiding.

Technopolis

Donderdag 25 juli: Technosoccer in het klein voor Road Runners en Tasmanian Devils
Onze twee oudste groepen krijgen de kans om op het enige echte Technosoccerveld te gaan spelen! Ga alvast op zoek naar je voetbaltruitje, of moedig de Speelplein-sterspelers aan van de zijlijn. Inschrijven op de dag zelf in de tent, breng wel je fiets mee om naar De Stip te gaan.

Donderdag 25 – vrijdag 26 juli: overnachting voor Bugs Bunnies en Road Runners
De Bunnies en de Roadies blijven na de speelpleinnamiddag op speelplein slapen! Meer info volgt later, inschrijven kan bij de hoofdleiding.

Overnachting BB en RR

Vrijdag 26 juli: speeltuin De Merel en Het Vlietje
De twee kleinste groepen, Tweeties en Sylvesters, zullen naar speeltuin De Merel wandelen om zich daar helemaal uit te leven. De Bugs Bunnies, Road Runners en Tasmanian Devils gaan met de fiets naar Het Vlietje.

Donderdag 1 – vrijdag 2 augustus: overnachting voor Tasmanian Devils 
Speelplein wordt voor één avond omgetoverd tot een coole slaapplaats voor de oudste groep. Meer info volgt later, inschrijven kan bij de hoofdleiding.

Dinsdag 6 augustus: spektakelact Circo Daparro
Alle groepen kunnen genieten van een spektakelact op speelplein. Inschrijving kost die dag uitzonderlijk €4.

Spektakelact

Vrijdag 9 augustus: Afsluitdag in De Stip
Het einde van de speelpleinzomer is weer aangebroken. We gaan er nog één keer invliegen, op verplaatsing! Inschrijven aan jeugdhuis De Stip. Ouders welkom voor een drankje en optredens vanaf 15u30.

Elke woensdag (tenzij anders vermeld) – Oudercafé
Ouders en familie zijn welkom vanaf 16u45, als de werking woensdag bijna ten einde loopt, om iets te komen drinken, praten met leiding en andere ouders. Wegens onze grote uitstap op woensdag 17 juli zal er in die week jammer genoeg geen oudercafé plaatsvinden!

Colour Beats ~ Sometimes all you need is a little splash of colour!
Onze neonfuif zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in de Stip! Op zaterdag 10 augustus is iedereen vanaf 21u welkom voor een spetterende neonfuif. De inkom is gratis en er zijn super leuke neongadgets te verkrijgen!   

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s