Activiteiten 2019

De zomeractiviteiten (overnachting, uitstappen … ) van 2019 kan je hier op deze pagina vinden. Check regelmatig deze pagina, want deze wordt regelmatig geüpdatet! 

Zondag 7 juli: kennismakingsdag 
De ideale gelegenheid voor kinderen én ouders om tussen 13u en 16u met een drankje in de hand al eens een kijkje te komen nemen op ons speelplein. Er is ook de mogelijkheid om verzekeringsformulieren in te vullen. Ouders van Patoe kunnen al betalen. 

Woensdag 17 juli: grote uitstap voor alle groepen
Place to be is die dag voor één keer niet speelplein! Alle groepen spelen eens op verplaatsing, meer info volgt later. Inschrijven kan bij de hoofdleiding.

Donderdag 25 – vrijdag 26 juli: overnachting voor Bugs Bunny’s en Road Runners
De Bunnies en de Roadies blijven na de speelpleinnamiddag op speelplein slapen! Meer info volgt later, inschrijven kan bij de hoofdleiding.

Donderdag 1 – vrijdag 2 augustus: overnachting voor Tasmanian Devils 
Speelplein wordt voor één avond omgetoverd tot een coole slaapplaats voor de oudste groep. Meer info volgt later, inschrijven kan bij de hoofdleiding.

Elke woensdag (tenzij anders vermeld) – Oudercafé
Ouders en familie zijn welkom vanaf 16u45, als de werking woensdag bijna ten einde loopt, om iets te komen drinken, praten met leiding en andere ouders. Wegens onze grote uitstap op woensdag 17 juli zal er in die week jammer genoeg geen oudercafé plaatsvinden!

Colour Beats ~ Sometimes all you need is a little splash of colour!
Onze neonfuif zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in de Stip! Op zaterdag 10 augustus is iedereen vanaf 21u welkom voor een spetterende neonfuif. De inkom is gratis en er zijn super leuke neongadgets te verkrijgen!   

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s