Hampidoe back in business!

Beste ouders en kinderen

We zijn erg opgelucht dat we jullie ook vandaag goed nieuws kunnen meedelen. Het resultaat van de COVID-test blijkt negatief te zijn. 🎉 We willen graag de ouders van de kindjes bedanken om ons zo snel op de hoogte te brengen.

Dat negatieve resultaat betekent dat we vandaag onze werking toch kunnen opstarten. We weten dat het last-minute is, maar alle kinderen zijn superwelkom!!! Onze leiding staat alvast te popelen om jullie weer te ontvangen!! 😍😍😍

Blijf ondertussen de maatregelen goed volgen: draag steeds een mondmasker, houd minstens anderhalve meter afstand, was je handen regelmatig en grondig. Bovendien dringen we er sterk op aan om je sociale contacten te beperken en geen bubbels te mengen.

Let nog steeds goed op voor mogelijke symptomen bij je kind. Zieke kinderen mogen niet naar speelplein komen. Als je bij je kind COVID-symptomen opmerkt, hopen we dat jullie dat ook onmiddellijk aan onze hoofdleiding laten weten. Zo kunnen wij zo snel mogelijk de nodige noodprocedure opstarten. Hopelijk kunnen we met z’n allen speelplein Hampidoe als veilige zone behouden.

We hopen er samen met jullie nog twee hele fijne, veilige weken van te maken! Hopelijk tot zo! 🎉

Heel veel groeten, speelplein Hampidoe

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: